Brommobiel met ABS  Brommobielen met ABS Remsysteem

ABS

Brommobielen met ABS remsysteem

ABSAIXAM is het eerste brommobielmerk met ABS. Het sportmodel GTO is standaard uitgerust met een antiblokkeersysteem van Continental. De City Premium, de nieuwe Crossline Luxe en de nieuwe Crossover Premium hebben ABS als optie.
Het ABS is geheel elektronisch met maximumgrip op ieder wiel en op ieder moment. De remtrommels achter zijn gebleven, maar de transmissie voor is opnieuw ontwikkeld met een nieuw remsysteem met schijven.

Wat is het voordeel van ABS?

Op het moment dat de wielen blokkeren tijdens het remmen, is het niet meer mogelijk om controle over het voertuig te blijven houden, om bijvoorbeeld een obstakel te vermijden. ABS (antiblokkeersysteem) voorkomt blokkade van de remmen en behoudt de grip van de banden. Het voordeel van ABS is dat je optimaal kunt remmen op elk wegdek en het risico op botsingen zoveel mogelijk uitsluit. Regen, sneeuw, ijzel- kies AIXAM met ABS onder alle weersomstandigheden.

 

Uit uitgebreide testen is bovendien gebleken dat de remkracht van de met ABS uitgeruste brommobielen met 43% is toegenomen.

Hetzelfde systeem is te vinden in bijvoorbeeld de Peugeot 207 en de Volkswagen Golf.

Brommobielcenter Limburg

Heinsbergerweg 48
6074 AE Melick

Tel. 0475 470 471
RDW!
Bekijk ons Brommobielcenter!
Bekijk ons op Facebook!
Volg ons op Twitter!
Bekijk ons op YouTube!