• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
Onze vestigingen Melick Beek

Aixam brommobiel kopen

Aixam brommobielen uit voorraad te koop tegen beste prijs en condities 

Overweegt u de aankoop van een Aixam Brommobiel? Dan doet u er goed aan om deze website in uw overweging mee te nemen. Op onze website vertellen wij u graag meer over de brommobiel. Een brommobiel is eigenlijk een kleine auto, beperkt tot een maximum snelheid van 45km p/u. Voor het besturen van een brommobiel hoeft u slechts over het "AM-Rijbewijs" te beschikken. Hierdoor is het mogelijk om vanaf 16 jaar al praktijkervaring op de weg op te doen.  

Aixam dealer

Brommobielcenter is officieel en erkend dealer van o.a. Aixam en Mega Brommobielen. Daarnaast bieden wij altijd een ruime keuze gebruikte brommobielen van alle merken. Op deze website treft u altijd het laatste nieuwe aanbod nieuwe en tweedehands brommobielen aan. Daarnaast informeren wij u ook graag over de actuele aanbiedingen en acties van Brommobielcenter. Voeg deze website daarom toe aan uw favorieten en vertel het door via facebook of hyves.

Over Aixam

Aixam is hét merk onder de brommobielen. Met een productie van ongeveer 15.000 voertuigen per jaar en een uitgebreid distributienetwerk bevestigt AIXAM in 2010 - met een marktaandeel van rond 40% - wederom de positie van marktleider die het sinds 1987 inneemt. Dankzij de afstemming van de Europese wetgeving op o.a. de Nederlandse wetgeving voor het rijden zonder (auto)rijbewijs, ging de Europese markt in 1997 open, wat een aanzienlijke toename van de productieomvang tot gevolg had. Lees meer over Aixam...  

 

 

by Mediazo