• Haal en breng service
 • De nummer 1 Aixam Dealer
 • Totaal ontzorgd
Onze vestigingen Melick Beek

Financiering Brommobielen

Toe aan een nieuwe of gebruikte brommobiel? 

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte brommobiel maar heeft u niet direct voldoende geld beschikbaar? Dan is een financiering van uw (toekomstige) brommobiel een oplossing. 

Een goede en passende lening is een kwestie van maatwerk. Het is belangrijk om uw wensen en mogelijkheden vooraf goed in kaart te brengen. Hieronder hebben wij daarom dan ook de meest voorkomende vormen van leningen en financieringen voor u in kaart gebracht. Bij alle financieringsvormen betaalt u een lage rente, waardoor u altijd van een lage maandlast profiteert. 

Brommobielcenter Limburg werkt samen met diverse geselecteerde partners om de (gedeeltelijke) financiering van uw brommobiel te realiseren. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie informeren wij u graag over de mogelijkheden en ontvangt u een passend voorstel.

Financiering

 • Brommobiel kopen via uw hypotheek

  Wanneer u in het bezit bent van een eigen woning dan is het interessant om de mogelijkheid te bekijken om de lening van uw nieuwe brommobiel via uw hypotheek te regelen. De hypotheekrente staat op dit moment erg laag. Het oversluiten van uw hypotheek kan veel voordeel opleveren. U zult zeker niet de eerste zijn die per maand minder aan zijn of haar hypotheek gaat betalen én toch een nieuwe brommobiel voor de deur heeft staan. 

 • Wat is betalingsbescherming?

  Veel klanten van Brommobielcenter Limburg maken gebruik van een unieke betalingsbescherming. Een geringe verhoging van uw maandbedrag of een iets langere looptijd van uw contract kan veel leed en ergernis voorkomen. In ieder contract kan een arbeidsongeschiktheidsverzekering, werkeloosheidsdekking en/of overlijdensdekking worden opgenomen. Hiermee kunt u altijd met een gerust hart genieten van uw (nieuwe) brommobiel.

 • Wat is een doorlopend krediet?

  Een veel voorkomende kredietvorm is het Doorlopend Krediet. Helemaal vreemd is dat niet, want het is een kredietvorm waarbij u zelf in hoge mate bepaalt hoeveel u per maand aflost. Brommobielcenter Limburg adviseert om uw maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van de brommobiel. Een maandelijkse aflossing van 2% van het kredietbedrag is gangbaar, maar indien u dit om persoonlijke redenen wenst, kunt u ook verstaan met een aflospercentage van 1.5% of 1% van het kredietbedrag.

  U kunt ook alleen volstaan met het betalen van de rente van het uitstaande saldo. Uw maandberagen zijn dan extreem laag. Aangezien u bij deze kredietvorm altijd boetevrij vervroegd mag inlossen en de eventuele afgeloste bedragen weer mag opnemen, bepaalt u dus zelf de looptijd van uw krediet.

 • Wat is een financial lease?

  Speciaal bedoeld voor de aanschaf van een brommobiel van de zaak. Bij financial lease bent u de eigenaar van de brommobiel. De rente wordt van tevoren vastgesteld en verandert tijdens de looptijd ( maximaal 60 maanden ) niet. U heeft de mogelijkheid van renteaftrek fiscaal voordeel en behoudt uw investeringsruimte.

 • Wat is een persoonlijke lening?

  De looptijd van een persoonlijke lening kan variëren tussen 12 en 96 maanden. Hoe langer de looptijd, des te lager de maandlasten. Net als bij een doorlopend krediet is het verstandig om de looptijd in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van uw brommobiel. De rente over het geleende bedrag blijft gedurende de looptijd gelijk.

by Mediazo