• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
Onze vestigingen Melick Beek

Over 45km auto

Alles over en voor Brommobielen vindt u bij 45km auto

Als 45km-auto.nl vinden wij service en kwaliteit het meest belangrijk voor onze klanten. Als full-service brommobiel bedrijfzorgen wij er dan ook voor dat de klant dit ervaart vanaf de aankoop tot aflevering, maar ook voor reparatie en onderhoud kunnen zij altijd bij ons terecht.

De Servicevrachtauto

Omdat wij begrijpen dat niet iedere klant zelf kan komen rijden voor een onderhoudsbeurt kunnen wij het transport voor u regelen. Ook bij schade en pech staat de servicevrachtwagen altijd klaar om u zo snel mogelijk weer op gang te helpen. Is uw brommobiel toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie en kunt u zelf niet komen rijden? Maak dan snel een afspraak om uw brommobiel op te laten halen door heel Limburg. 

Showroom boordevol met nieuwe en gebruikte brommobielen

In onze showroom vindt u altijd een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte brommobielen. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze showroom, ook proefritten zijn altijd mogelijk. Wij zijn officieel Aixam dealer, het nr.1 merk onder de brommobielen.

Leenbrommobiel

Bij schadeherstel of langdurige reparatie's stellen wij gratis voor al onze klanten een leenbrommobiel ter beschikking. Gaarne hiervoor een afspraak maken. 

Werkplaats voor brommobielen

De werkplaats van Brommobielcenter Limburg is speciaal uitgerust voor uw brommobiel en heeft gespecialiseerde monteurs op dit gebied. Hier kunt u terecht voor onderhoud, reparaties en schadeherstel voor alle merken brommobielen.

Onderhoud van uw brommobiel

Evenals een auto heeft een brommobiel ook periodiek onderhoud nodig. Dit is belangrijk voor de levensduur van de brommobiel. Onderhoudsbeurten moeten dan ook jaarlijks gebeuren, of bij de door de fabrikant aangegeven kilometers. Dit ligt tussen de 2.500 en 5.000 kilometer.

Bent u in de gelegenheid om zelf te komen, dan kunt u hierop wachten onder het genot van een kopje koffie in onze showroom. Als dit niet mogelijk is kunt u gebruik maken van onze breng- en haal service.

Reparaties & Schadeherstel

Ook voor reparaties en schadeherstel aan uw 45 kilometer auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunt u ervan uitgaan dat uw brommobiel in goede handen is.

Voor schade kunt u bij ons terecht voor expertise en schadeherstel. Wanneer gewenst, verzorgen wij dit gehele traject voor u. Hieronder valt het ophalen van de brommobiel, verzekeringstraject, herstellen en terugbrengen.

Rij-instructie

Bij aanschaf van een brommobiel bij Brommobielcenter Limburg verzorgen wij altijd een rij instructie bij aflevering. Ook is het mogelijk om rijlessen te nemen in een brommobiel bij een Brommobiel rijschool Alex. Voor meer informatie bezoekt u de website van Rijschool Alex.

Brommobiel AM-Rijbewijs

Voor het besturen van een brommobiel heeft u een AM-rijbewijs nodig Als u al een A- of B- rijbewijs hebt of heeft gehad kunt u dit omruilen voor een AM-rijbewijs. Of u krijgt deze categorie automatisch op uw huidige rijbewijs bijgeschreven. Bent u niet in het bezit van enig rijbewijs dan dient u een theorie-examen af te leggen voor de bromfiets. Hiervoor moet u minimaal 16 jaar oud voor zijn.

by Mediazo