• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
Onze vestigingen Melick Beek

Brommobiel kopen? 

Bent u van plan om een Brommobiel te kopen? 

Goed voor u dat u deze website heeft gevonden. Op deze website leggen wij u graag alles uit over de aanschaf, reparatie en onderhoud van een brommobiel. Een nieuwe of gebruikte brommobiel kopen kan bij ons heel simpel dankzij onze website. Wij presenteren u graag alle nieuwe Aixam Brommobielen en een ruim aanbod van tweedehands brommobielen van alle merken.

Actueel aanbod gebruikte brommobielen

Hieronder treft u ons actuele aanbod gebruikte brommobielen aan. Staat uw gewenste brommobiel niet (meer) in de lijst? Maak dan uw zoekwensen kenbaar via het contactformulier. 


 

Brommobiel kopen? Lees hier eerst alles over de Brommobiel

Wanneer u overweegt een brommobiel te kopen dan interesseren u wellicht ook de onderstaande onderwerpen. Op deze website leest u allerlei informatie over de aanschaf, onderhoud, financiering, verzekering en (schade)reparatie van brommobielen. Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op. 

Wat is een brommobiel?

Een brommobiel is een kleine auto die zonder (auto)rijbewijs mag worden bestuurd. Toch moet een brommobiel zich houden aan de regels van een personenauto, dit met een beperkte snelheid van maximaal 45km per uur. Vaak wordt een brommobiel in de volksmond 45km auto of minicar genoemd. 

» meer informatie over de brommobiel

Wanneer mag ik in een brommobiel rijden? 

U mag rijden in een brommobiel of 45km auto wanneer u ouder bent dan 16 jaar en in het bezit bent van een geldig AM Rijbewijs. Meer informatie over de rijbevoegdheid, het AM rijbewijs, het CBR examen en praktijk hebben wij nader toegelicht.

» meer informatie over de rijbevoegdheid

Financieren of leasen van een brommobiel 

U geniet al van een spiksplinternieuwe brommobiel al vanaf € 5,90 per dag. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte brommobiel maar heeft u niet direct voldoende geld beschikbaar? Dan is een financiering van uw (toekomstige) brommobiel een oplossing. 

» meer informatie over de financiering van een brommobiel

 

Brommobiel onderhoud en reparatie

Evenals een auto heeft een brommobiel ook periodiek onderhoud nodig. Dit is belangrijk voor de levensduur van de brommobielOnderhoudsbeurten moeten dan ook jaarlijks gebeuren, of bij de door de fabrikant aangegeven kilometers. Dit ligt tussen de 2.500 en 5.000 kilometer.

» meer informatie over onderhoud en reparatie aan de brommobiel

Brommobiel verzekering 

Net als bij personenauto's en bromfietsen bent u verplicht om minimaal een W.A. verzekering af te sluiten voor uw brommobiel. U kunt bij ons terecht voor het afsluiten van een verzekering voor uw brommobiel. U verzekert zich dan tegen een zeer scherp tarief en kunt u profiteren van een no-claim korting die kan oplopen tot maar liefs 75%. 

» meer informatie over de brommobiel verzekering

by Mediazo