• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
Onze vestigingen Melick Beek

Chatenet CH32

Op zoek naar een Chatenet CH32 brommobiel?

Een Chatenet brommobiel is een brommobiel die u kunt besturen zonder autorijbewijs. Slechts een AM-rijbewijs is nodig om van een Chatenet CH32 te kunnen genieten. Geniet van alle voordelen en gemakken van een Chatenet brommobiel. 

Chatenet CH32

Chatenet Brommobielen

De brommobiel is al niet meer weg te denken voor veel mensen. Een brommobiel is verkrijgbaar in allerlei modellen en types. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over het merk Chatenet.

Over Chatenet

Net als veel brommobiel fabrikanten vind ook Chatenet zijn oorsprong in Frankrijk. Al meer dan 25 jaar heeft Louis Georges Chatenet en zijn team zich gespecialiseerd in de fabricage van brommobielen. Chatenet exporteert zijn brommobielen naar o.a. Nederland, België, Zweden en Finland waar het merk al niet meer van de weg is te denken.

Over de brommobiel

Een brommobiel is een kleine auto die zonder (auto)rijbewijs mag worden bestuurd. Toch moet een brommobiel zich houden aan de regels van een personenauto, dit met een beperkte snelheid van maximaal 45km per uur. Vaak wordt een brommobiel in de volksmond 45km auto genoemd.

Vragen of meer informatie?

Wanneer u nog vragen heeft over de Chatenet CH32, dan kun u rechtstreeks contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen of direct telefonisch contact met ons op te nemen. 

by Mediazo