• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
Onze vestigingen Melick Beek

JDM ABACA

Op zoek naar een JDM Abaca brommobiel?

Een JDM Abaca brommobiel is een brommobiel die u kunt besturen zonder autorijbewijs. Slechts een AM-rijbewijs is nodig om van een JDM Abaca te kunnen genieten. Geniet van alle voordelen en gemakken van een JDM brommobiel. 

JDM Abaca

JDM Brommobiel

De brommobiel is al niet meer weg te denken voor veel mensen. Een brommobiel is verkrijgbaar in allerlei modellen en types. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over het merk JDM.

Over JDM

De JDM brommobiel wordt gemaakt door fabrikant Simpa. Simpa is gevestigd in Avrillé, Frankrijk en is naast Aixam één van de vier grootste aanbieders en exporteert hun brommobielen over de hele wereld.

Over de brommobiel

Een brommobiel is een kleine auto die zonder (auto)rijbewijs mag worden bestuurd. Toch moet een brommobiel zich houden aan de regels van een personenauto, dit met een beperkte snelheid van maximaal 45km per uur. Vaak wordt een brommobiel in de volksmond 45km auto genoemd.

Vragen of meer informatie?

Wanneer u nog vragen heeft over de JDM Abaca, dan kun u rechtstreeks contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen of direct telefonisch contact met ons op te nemen. 

by Mediazo