• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
Onze vestigingen Melick Beek

Ligier Optimax

Op zoek naar een Loptimax brommobiel?

Een Ligier optimax brommobiel is een brommobiel die u kunt besturen zonder autorijbewijs. Slechts een AM-rijbewijs is nodig om van een Ligier optimax te kunnen genieten. Geniet van alle voordelen en gemakken van een Ligier brommobiel. 

Ligier optimax

Ligier Brommobiel

De brommobiel is al niet meer weg te denken voor veel mensen. Een brommobiel is verkrijgbaar in allerlei modellen en types. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over het merk Bellier.

Over Ligier

Ligier werd opgericht door Guy Ligier, ex-piloot van de fabrieksteams van Ford en Brabham. Dankzij zijn ruime ervaring in de autosport en visie ontpopt het merk Ligier zich als snel tot een volwaardig merk die nauwe samenwerkingen geniet met o.a. Citroën, Renault en Fiat. Sinds 1971 is Ligier één van de toonaangevende brommobiel fabricanten en levert inmiddels over heel de wereld.

Over de brommobiel

Een brommobiel is een kleine auto die zonder (auto)rijbewijs mag worden bestuurd. Toch moet een brommobiel zich houden aan de regels van een personenauto, dit met een beperkte snelheid van maximaal 45km per uur. Vaak wordt een brommobiel in de volksmond 45km auto genoemd.

Vragen of meer informatie?

Wanneer u nog vragen heeft over de Ligier optimax, dan kun u rechtstreeks contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen of direct telefonisch contact met ons op te nemen. 

by Mediazo