• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
Onze vestigingen Melick Beek

'Nieuw voor iedereen' Aixam Minauto

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Terug

Tekort aan gebruike Brommobielen

De nieuwe AIXAM Minauto range springt in op het tekort aan goede gebruikte Brommobielen. Als gevolg van een jarenlange daling in de markt voor nieuwe Brommobielen is er een tekort ontstaan aan kwalitatief goede gebruikte Brommobielen. AIXAM springt nu in dit gat wat ontstaan is door een zeer scherpe prijsstelling te hanteren voor de nieuwe AIXAM Minauto range. “Nieuw voor de prijs van gebruikt”

Voordelen

Het voordeel van een nieuwe Minauto is dat je bijvoorbeeld twee jaar fabrieksgarantie krijgt en twee jaar pechservice en dus weet waar je aan toe bent. Vanaf € 9.489,- is er al een Minauto Acces beschikbaar. Deze beschikt standaard over de nieuwe Euro 4 Kubota motor en zaken zoals elektrische ramen en de AIXAM kooiconstructie zijn standaard. Bij de GT uitvoeren krijg je zaken zoals metallic lak en lichtmetalen velgen erbij. Op de Minauto Cross heb je een laadruimte van 1.100 liter tot je beschikking!

Uit voorraad leverbaar

Direct en snel rijden is geen probleem. Vanwege de standaard samenstelling is er in principe altijd een Minauto beschikbaar. Dus u kunt al rijden binnen twee weken. Wel zo prettig.

Eerst proberen dan pas kopen

Wilt u eerst proberen of gewoon een vast bedrag per maand betalen; dat kan. In samenwerking met Hertz bestaat de mogelijkheid om de AIXAM te testen voor bijvoorbeeld een maand. Wilt u twee jaar rijden zonder problemen dan kan dat ook. De prijzen zijn altijd inclusief: onderhoud - verzekering - en afschrijving. 

Publicatiedatum 30/01/2018
by Mediazo