• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
Onze vestigingen Melick Beek

Nieuwe website Brommobielcenter Limburg

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Terug

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Alle informatie over brommobielen, een 3D configurator en natuurlijk een overzicht van al onze nieuwe en gebruikte 45km auto's.

Per Oktober 2019 nemen wij onze vernieuwde website in gebruik. Er is veel aandacht besteed aan zowel het uiterlijk als de informatie die op brommobielcenter.nl te vinden is. Zoals gewoonlijk vind je hier alles over de nieuwste Aixam modellen, de mooiste occasions en ons bedrijf. Daarnaast zijn er ook nieuwe elementen toegevoegd:

  • 3D Configurator
  • Online afspraak maken voor de onderhoudsbeurt
  • Inruilformulier

3D Configurator

Blauw? Rood? Of toch liever wit? Wat is er nu leuker dan zelf je nieuwe Aixam samenstellen? Probeer de 3D configurator nu zelf en stel jouw droom Aixam samen. Klik hier of op de foto. 

3D Configurator

Online afspraak maken voor de onderhoudsbeurt 

Buiten openingstijden een afpraak aanvragen voor onderhoud aan je brommobiel? Maak dan gebruik van het afspraakformulier. Vul dit zo compleet mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de afspraak definitief te maken. 

Afspraakformulier

Inruilformulier

Naast het afspraakformulier is het ook mogelijk om het inruilformulier in te vullen. Dit biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend de waarde van uw brommobiel in te schatten. Geef hierbij meteen aan welke brommobiel je op het oog hebt. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met een inruilvoorstel. 

Publicatiedatum 02/10/2019
by Mediazo