• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
Onze vestigingen Melick Beek

Open Dagen! 25 en 26 januari 2019

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Terug

Nieuwjaarsborrel / Open Dagen!  25 & 26 januari 2019

Beste heer/mevrouw, 

Zoals u van ons gewend bent vieren wij jaarlijks de jaarwisseling met onze Nieuwjaarsborrel. Een aantal dagen waar u als eervolle klant uitgenodigd bent voor een hapje, drankje en veel gezelligheid. Daarnaast willen wij graag een nieuwe Aixam aan u voorstellen!

De Aixam Crossover

De allereerste ‘SUV’ Brommobiel. Hoger, ruimer en een volledig nieuw interieur. Deze nieuwe Aixam is maar liefst 5 centimeter hoger. De extra hoogte zorgt, in combinatie met de verbeterde ruitenwisser, voor meer overzicht en rijcomfort.

2019 Model

Alle nieuwe Aixam modellen zijn voorzien van een volledig nieuw interieur waarin vele verbeteringen zijn aangebracht. Zo zijn de stoelen nog comfortabeler, het dashboard nog overzichtelijker en kunt u als optie kiezen voor een 400 Watt sterk audiosysteem. Er is zelfs een 9 inch Aixam Connect systeem beschikbaar dat middels Apple CarPlay of Android Auto als navigatiesysteem kan fungeren. 

Nieuwjaarsborrel

Dit jaar zal de nieuwjaarsborrel plaatsvinden op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2019. Tussen 10:00uur en 16:00uur kunt u genieten van een heerlijk winters tussendoortje.

Onderhoud of reparaties?

Naast het gebruik van enkel originele onderdelen zijn wij, mede dankzij 24 jaar ervaring, in de meeste gevallen de goedkoopste en beste reparateur, ook voor schade en ruitschade! Hiervoor kunt u ook in 2019 gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice!

Wij danken u voor uw vertrouwen en zien u graag terug in het nieuwe jaar!

Publicatiedatum 23/01/2019
by Mediazo